Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Grohe keukenkranen

Een Grohe keukenkraan straalt uit dat deze door kundige handen en met liefde is vervaardigd. De producent kiest consequent voor duurzame materialen en blijft altijd innoveren met nieuwe techniek. Het aanschaffen van een Grohe keukenkraan is gegarandeerd een initiatief dat loont. Is het tijd om de kraan in jouw keuken te vervangen, dan is de kans groot dat je dat nog maar één keer doet als je voor een product van Grohe kiest. Sanispecials is echter van alle markten thuis, ook voor Grohe keukenkraan onderdelen zijn wij hét adres voor het uitvoeren van reparaties.

Grohe keukenkraan in veel variaties

Het aanschaffen van een nieuwe kraan voor in de keuken is een keuze die je waarschijnlijk niet vaak maakt. De meeste producenten leveren een kraan die jarenlang, zo niet levenslang meegaat. Wie zijn kraan goed onderhoudt heeft er inderdaad geen omkijken naar. Dat een Grohe keukenkraan lekt komt vrijwel nooit voor. Sanispecials informeert je graag over de garantievoorwaarden van Grohe. Dus feitelijk is het bij het uitkiezen van deze kraan alleen zaak dat je er eentje vindt die bij je smaak past. We hebben diverse soorten in het assortiment, van een moderne tweegreeps mengkraan tot meer traditioneel vormgegeven exemplaren.

Grohe keukenkraan innovaties

Was voorheen een kraan met een kleine handdouche al een bijzondere uitvinding, Grohe gaat nog een stap verder. Wat je direct uit de kraan in de keuken kan halen is verbluffend. De trend van kokend water gewoon uit de kraan is aanhoudend en Grohe speelt daar graag op in. Maar ook is er de uitvinding van het toevoegen van koolzuur aan water. Geen flessen meer halen in de supermarkt maar bruisend water tappen aan het aanrecht. Een bijzondere ontwikkeling die aantoont dat Grohe niet stil zit met het innoveren in de keuken. Sanispecials staat je graag met advies bij als je niet precies weet welke keuze de beste oplossing is voor jouw keuken. Wij zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp en online chat. De vele voordelen van een Grohe kraan zijn:
  • Goed schoon te houden
  • Mooi en strak design
  • Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding
  • De kranen zijn erg handig te gebruiken
Tel daar de voordelen van het winkelen bij Sanispecials.nl bij op, dat zijn gratis bezorging vanaf 50 euro, voor half zes besteld is morgen in huis, zelf je afleverdatum kiezen en 24/7 bereikbaar via de manier die jou uitkomt, en je hebt de beste keukenkraan gevonden!

Meer van Grohe? Vind hier alle Grohe regendouches.

Hoe monteer ik een Grohe keukenkraan?

Het monteren van een keukenkraan is niet zo lastig. Het kost je ongeveer 20 minuten. Bij je bestelling krijg je doorgaans de montage handleiding, de keukenkraan, een waterdichte dichting met rubber ring, een moer, montageplaatje en een stabilisatieplaat. Het gereedschap wat je nodig hebt zijn: een steeksleutel (17 mm en 19 mm) en een BAHCO sleutel (als alternatief). Als je de kraan gaat installeren is het van belang dat je de waterleidingen eerst goed doorspoelt, om eventuele vervuiling zoals zand te verwijderen. Zo voorkom je beshadiging van de kraan.

Sluit eerst de toevoer van warm en koud water af. Schuif de waterdichte dichting over de flexibele slangen richting de kraan. Zorg ervoor dat je de waterdichte dichting goed in de sleuf plaatst aan de onderzijde van de kraan, zorg ervoor dat je de dichting vervolgens ook goed dicht houdt. 

Nu steek je de slangen in het gat van het aanrecht, zorg ervoor dat de waterdichte dichting goed contact maakt met het aanrecht en de onderzijde van de kraan. Een tip van ons: houd de slangen aan de onderzijde stevig vast, dan kan je deze extra goed bevestigen. Nu neem je de stabilisatieplaat en de rubberen ring. Deze schuif je over de slangen heen, onder het aanrecht. De montageplaat schuif je over het eind van de draden en de moer gerbuik je om het geheel goed, strak aan te draaien. Heb je dit alles gedaan? Dan is het nu tijd om de kraan goed te controleren. Hieronder vind je de volledige uitleg in een handige video.

Meld je aan