Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Keukenkranen

De keukenkraan is stiekem één van die dingen die we dagelijks veel vaker gebruiken dan we denken. Een glaasje water om de dorst te lessen, de pan vullen om pasta of rijst te koken, even de handen wassen, of de vaat voorspoelen. Je staat er vaak niet bij stil en zo hoort het eigenlijk ook. Een goede keukenkraan lekt niet en blijft het zelfs na jaren gebruik goed doen. Maar een kraan vervangen hoeft niet direct hoofdpijn te bezorgen. Zeker niet als je gaat kijken in het uitgebreide assortiment van Sanispecials. In het totale aanbod van 300.000 producten waarvan we er 100.000 direct op voorraad hebben, zijn deze kranen uiteraard goed vertegenwoordigd.

Keukenkraan in alle vormen en kleuren

De kraan is vaak een blikvanger in de inrichting van het aanrecht. De nostalgische vormen en presentaties blijven uiteraard ruimschoots aanwezig. Toch zien we ook duidelijke voorkeuren ontstaan waar Sanispecials graag op inspeelt. Dat een keukenkraan zwart kan zijn is voor veel consumenten misschien een extreem idee, maar wij zijn er toch erg van gecharmeerd. Het is weer eens wat anders dan het nostalgische chroom of klassieke brons. Een pragmatische RVS kraan is een aanwinst voor elke keuken.
 

Keukenkraan vervangen en moderniseren

Dat een keukenkraan vervangen een mooie aanleiding is om te moderniseren spreekt voor zich. Wie al jaren met dezelfde kraan werkt kan nu bijvoorbeeld eens kijken naar foefjes. Een uittrekbare kraan is ontzettend handig voor als je met beperkte ruimte te kampen hebt. Wellicht is het je niet ontgaan dat er zelfs variaties zijn die op afroep direct kokend water geven. Handig als je geen zin hebt om te wachten op de waterkoker voor je kopje thee. Maar Sanispecials is een webshop met oog voor details. De handigste klussers vinden alle keukenkraan onderdelen die ze nodig hebben om zelf te monteren en repareren. Doe-het-zelvers kiezen graag voor onze producten, wat blijkt uit de overweldigend positieve feedback die we krijgen van onze klanten (gemiddeld een 9.0).
 

Keukenkraan kopen bij Sanispecials

Een keukenkraan kopen is makkelijk en inzichtelijk door te navigeren in de webshop. Wij voeren alle leidende merken en hebben voor iedere smaak een keuze op maat. Wil je toch graag advies, bijvoorbeeld ook over het aansluiten van een kraan, dan staat één van onze medewerkers uiteraard voor je klaar. Wij zijn bereikbaar via online chat, WhatsApp via 06-57575726 en gewoon telefonisch op 073-6121855.
Meld je aan