Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Toiletsets

Wij hebben een aantal toiletsets voor je samengesteld zodat je alles in één keer kunt bestellen: het wandcloset, de closetzitting en het inbouwreservoir met bedieningspanelen. Zo maken we de keuze voor jou makkelijker én weet je zeker dat je alle onderdelen bestelt die ook op elkaar passen. Binnen de toiletsets biedt Sanispecials.nl TECE en Geberit aan. TECE heeft als voordeel dat deze stiller is en een groter reservoir heeft waardoor je meerdere spoelbeurten uit één reservoir kunt halen. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Dus zit jouw ideale combinatie er niet tussen bij de toiletsets, laat het ons vooral weten. We stellen graag speciaal voor jou een unieke toiletset samen! 

Toiletsets

Wil je een nieuw toilet installeren? Of je nu gaat verhuizen, verbouwen of je oude toilet wilt vervangen, met onze toiletsets bestel je in één keer alle onderdelen die je nodig hebt. Je voorkomt onnodig uitzoekwerk en weet zeker dat alles past. Ook voorkom je dat je niets vergeet. Zo kun je in één goed het nieuwe toilet goed plaatsen. Bij het installeren van een nieuw toilet heb je namelijk meer nodig dan alleen de toiletpot. Zo zorgt een inbouwreservoir ervoor dat je het toilet kunt doorspoelen. En wil je natuurlijk een wcbril (closetzitting) op de toiletpot plaatsen zodat je comfortabel kunt zitten. De complete toiletsets van Sanispecials.nl bieden alle onderdelen in één. 
 

Complete toiletset bestellen

Als je een complete toiletset bij Sanispecials.nl bestelt, ontvang je:
  • de toiletpot
  • de closetzitting (de toiletbril)
  • het inbouwreservoir
  • een bedieningspaneel 
Het wandcloset met de zitting bieden wij in de vooraf samengestelde toiletsets aan van diverse A-merken. Er is een keuze tussen modellen, zodat je kunt kijken wat het beste in jouw toilet of badkamer past. En natuurlijk is de toiletpot voorzien van een passende toiletbril. Verder ontvang je een TECE inbouwreservoir. TECE biedt kwalitatief hoogstaande inbouwreservoirs waarbij je de doorspoel kwantiteit zelf kunt instellen. En voor het bedieningspaneel om het inbouwtoilet door te trekken, kun je kiezen uit diverse kleuren. Zo behoort bijvoorbeeld een zwart, een wit of chroom bedieningspaneel tot de mogelijkheden. Alle onderdelen zijn onderling op elkaar afgestemd, passend en kunnen eenvoudig op elkaar worden aangesloten. 
 

Eigen toiletset samenstellen

Ben je op zoek naar een inbouwreservoir of toiletset? Voor meer informatie kan je kijken naar TECE inbouwreservoirs of ons volledige overzicht van reservoirs. Zo kun je zelf je eigen toiletset samenstellen. Heb je vragen over de standaard toiletsets? Of wil je dat we met jemeekijken om speciaal voor jou een toiletset samen te stellen? Neem gerust op met ons team van specialisten. Samen zorgen we ervoor dat je een nieuw toilet ontvangt met alle onderdelen die perfect bij elkaar passen. 

Om je eigen set samen te stellen kun je bijvoorbeeld kiezen uit onderstaande bedieningspanelen.
 

TECElux Mini (touchless)

TECEsquare (glas of metaal)

TECEloop 

TECEnow

Meld je aan