Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Boiler elektrisch

Als je op zoek bent naar een elektrische boiler dan ben je bij ons op het goede adres. Sanispecials.nl is gespecialiseerd in boilers en hebben dan ook getrainde medewerkers om je van een goed advies te voorzien. Een boiler kopen lijkt simpel maar doordat er zoveel mogelijk is is het goed door ons te laten beoordelen wat voor jou de beste oplossing is.

Zo is er de bekende close in boiler welke in het keukenkastje verdwijnt, een keukenboiler met 5 liter inhoud die onder de plint van de keuken verdwijnt, de close in boiler 10 liter. Ook zijn er natuurlijjk de grote boilers: de daalderop boiler 80 liter of 50 liter zijn veelgevraagde boilers. Wij werken alleen met gerenommeerde merken zoals Daalderop, Inventum, Stiebel Eltron, AEG en nog veel merken. Heb je vragen dan bel of mail gerust een van onze medewerkers. Zij zijn specialisten in elektrische boilers en helpen je graag verder om de juiste keuze te maken.

Elektrische boiler kopen: altijd warm water 

Een elektrische boiler kopen is een uitstekende oplossing als je het apparaat monteert op de plaats waar het warme water heel direct gebruikt wordt. Als je kan voorkomen dat warm water een relatief lange reis door de leidingen moet maken, heeft dat zeker de voorkeur. In een elektrische boiler draait alles om het geïsoleerde vat waar water instroomt zodra er warm water wordt afgenomen. Een element werkend op elektriciteit brengt het nieuwe water automatisch op temperatuur. Een thermostaat bewaakt de juiste temperatuur.

Elektrische boiler met diverse inhoud

Het water in een elektrische boiler raakt in principe nooit op. Wat jij eruit neemt wordt immers direct aangevuld en opgewarmd tot de juiste temperatuur. Uiteraard kan het voorkomen dat je meer nodig hebt dan de boiler kan leveren. Dan is er wat tijd nodig om de verwarming zijn werk te laten doen. Een goede inschatting van welke inhoud het beste past bij jouw specifieke behoefte of huishouden, is verstandig. Dit zijn de meest gezochte formaten:
 
  • 10 liter
  • 50 liter
  • 80 liter
  • 100 liter
  • 120 liter
  • 150 liter
  • 200 liter 
Sanispecials beschikt in zijn assortiment over nog meer inhoudelijke opties.

Elektrische boiler aansluiten

Een elektrische boiler aansluiten is misschien een taak waarbij je assistentie nodig hebt. Neem zeker contact op met Sanispecials als je er zelf niet uitkomt. Wij staan klaar voor je via WhatsApp, online chat en gewoon telefonisch. Net als in elke andere winkel geven we graag advies over hoe en wat. De boiler werkt met stroom en dat is bijvoorbeeld iets om rekening mee te houden. Een aparte groep in de meterkast is een pre. Maar denk ook aan de kosten in verbruik. Het beste is om de verwarming te laten werken in de daluren zodat je minder kwijt bent in de portemonnee. Als je jouw keuze hebt gemaakt, kan Sanispecials snel leveren. Vandaag bestellen betekent morgen in huis hebben. Of liever op een moment dat je er zeker bent? Dat kan je gewoon aangeven. Verzendkosten zijn vanaf € 50,- gratis.
Meld je aan