ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Sanibroyeur Wandcloset plaatsen zonder riolering

Ik wil een wandcloset boven maar heb geen riolering in de badkamer, wat nu?

Vroeger was dit niet zo makkelijk op te lossen want je had dan toch echt een riolering nodig. Dit was ingrijpend qua verbouwing en dus ook financeel. SFA Sanibroyeur heeft een mooi programma om dit probleem op te lossen. Sanispecials.nl werkt al 7 jaar zeer prettig samen met SFA Sanibroyeur om je probleem in de badkamer of toilet boven op te lossen. Tuurlijk, er zijn andere merken in de markt maar met Sanibroyeur van SFA verzeker je je ook van een uitstekende service voor mocht er ooit wat zijn. En dat is heel belangrijk en geeft rust. Wel is het verplicht om per woning een werkend toilet te hebben welke aangesloten zit op de riolering. Dit is omdat wanneer er wat met je Sanibroyeur aan de hand is, je toch gebruik kunt maken van je toilet.

Achtergrond informatie van SFA Sanibroyeur Benelux

Al meer dan 50 jaar lang heeft de SFA Group de visie om het voor iedereen mogelijk te maken ongeacht waar en op eenvoudige wijze echte toiletten, badkamers of keukens te installeren, zonder grote werkzaamheden. De SFA group (hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk) is de uitvinder van de beroemde Sanibroyeur en is een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van sanitaire toestellen en dus installaties. Producten van de SFA group staan voor kwaliteit en technisch vakmanschap en voldoen aan de strengste eisen, maar komen ook tegemoet aan verwachtingen van hun klanten.

Welke Sanibroyeur kan ik nu het beste kiezen?

Wij als Sanispecials.nl kunnen ons goed voorstellen dat je je afvraagt welk model Sanibroyeur je moet hebben. We gaan een aantal varianten op een rijtje zetten en bespreken zodat je een juiste keuze kan maken. In deze blog gaan we ervan uit dat je een wandcloset of hangend toilet wilt want dat is om maar een voordeel te noemen, lekker makkelijk schoonmaken!

Sanibroyeur Sanicombi inbouwelement

De Sanicombi bestaat uit een frame waar je wandcloset aan op wordt gehangen met daarachter vermaler. Het voordeel van deze oplossing is dat je elk hangend toilet er aan op kunt hangen. Een nadeel is dat je vastzit aan 1 bedieningspaneel. De Sanicombi kan worden belast tot 400kg. Het frame is demontabel om gemakkelijk toegang te krijgen tot de Sanibroyeur C. Het ijbehorende reservoir is geïsoleerd voor een condens- en geluidsarme werking. Het reservoir is waterbesparend door zijn economische spoeltechniek. Ook kun je op de Sanicombi een wastafel, douche en bidet aansluiten.
 

Sanibroyeur Sanipack fecaliënvermaler wit 005050

Een andere oplossing is de Sanipack. Met een Sanipack kun je bijvoorbeeld een Geberit Duifix Up320 inbouwreservoir combineren. Naast het feit dat je elk wandcloset kunt toepassen heb je ook de vrijheid om te kiezen uit meerdere bedieningspanelen van Geberit. De Sanipack plaats je naast de Duofix en heeft ook nog de mogelijkheid om een wastafel, bidet en douche aan te sluiten.