Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou

Ben je op zoek naar exclusieve designs tegen een betaalbare prijs voor in de badkamer? Dan is Clou echt iets voor jou. Dit merk van Hollandse bodem is constant bezig met innovatie om kwalitatieve producten van topdesign te leveren tegen een betaalbare prijs. Doordat het bedrijf Clou bath findings de productie in eigen beheer heeft, wordt dit tot in het kleinste detail nauwlettend in de gaten gehouden. Nederlands Design op zijn best waarin schoonheid, vorm en functie centraal staan! Ben je op zoek naar design toilet- en badkamer producten van innovatieve materialen en in verschillende kleuren? Bekijk het brede aanbod van Clou via de website van Sanispecials.nl.

Kies direct een categorie voor Clou Sanitair

Kies je subcategorie

clou sanitairGeschiedenis van Clou: Nederlandse kwaliteit

Het familiebedrijf Clou is in 1992 opgericht. En sinds 2000 produceert Clou bath findings onder eigen merk en in eigen beheer producten voor toiletten en badkamers. Het werkt intensief samen met een team van nationaal en internationaal gerenommeerde designers waar goede kwaliteit centraal staat. Dit in combinatie hun passie voor schoonheid, vorm en functionaliteit maken Clou een perfecte keuze. Niet onbelangrijk is natuurlijk de betaalbaarheid van het Clou assortiment.

Clou sanitair: compleet assortiment

Het topdesign aanbod bestaand uit een serie wastafels, fonteinen, baden en toiletten, alsook badkamermeubilair. Je maakt je badkamer helemaal af met de bijpassende serie accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting. En omdat de producten worden aangeboden in diverse kleuren en materialen, vind je altijd perfect passende producten voor jouw badkamer of toilet. 

Clou productaanbod: ontdek de verschillende series

De producten van Clou zijn onderverdeeld in series. Deze tonen allemaal de passie voor schoonheid. Bekijk bij Sanispecials.nl onder meer: Als je meer wilt weten over de producten voor je badkamer en toilet van Clou welke je direct online via onze website kunt kopen, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het zoeken en vinden van het juiste Clou bath findings product. 

Clou sanitair

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die Clou sanitair online biedt. 
 

Ligbaden

Clou ligbaden zijn allemaal strak van design. Je hebt de keuze uit een vrijstaand bad of een wandmodel. De baden worden in verschillende vormen aangeboden. Bij Sanispecials vind je baden van diverse series inclusief de prijswinnende series Hammock en Wash Me.
 
> Bekijk nu via Clou ligbaden    

Wastafels en fonteinen

Clou bath findings wastafels en fonteinen zijn gemaakt van innovatieve materialen zoals keramiek, aluite, mineral marmer en gezoet basalt. Keramiek is het meest traditionele materiaal voor fonteinen. Aluite is een composietmateriaal dat zorgt voor een strak design. Mineral marmer is een composietmateriaal met een hoogglans witte look gecombineerd met de eigenschappen van composietmateriaal. Gezoet basalt is een natuurlijke vulkanische steen met als kenmerk een hoge dichtheid en gevlekt oppervlak.
 
> Bekijk nu via Clou wastafels > Bekijk nu via Clou fonteinen  

Accessoires

De accessoires van Clou zijn de perfecte oplossing om je badkamer compleet te maken. De Clou accessoires hebben een strak design.
 
> Bekijk nu via Clou accessoires    

Freddo kranen

Freddo kranen zijn de populairste kranen van Clou. Het aanbod is zeer variërend. Je bepaalt welke vorm de kraan en uitloop moeten hebben. Ook kan je kiezen of je vrijstaande kraan of een kraan die aan de muur is bevestigd wilt.
 
> Bekijk nu via Clou Freddo kranen    
Meld je aan