ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Wastafel spiegelkast

Op zoek naar de beste spiegelkast voor uw badkamer? Dan bent u bij Sanispecials.nl aan het juiste adres. In onze winkel vindt u een groot aanbod met spiegelkasten, van enkele grote merken. De spiegelkasten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zo onder meer in de hoogte en breedte. Aan de linkerzijde op deze pagina kunt u filteren om tot de beste kast voor uw wensen te komen.

Spiegelkast: badkamer verrijkt met nuttig item 

De combinatie van bekende klassiekers in de badkamer geeft een impuls aan de inrichting. Een kast is handig, maar een spiegel heb je ook nodig. De ruimte is beperkt. Waarom kies je niet voor een badkamer spiegelkast? Zo heb je achter het spiegelglas direct bij de hand wat je op dat moment nodig hebt. Monteer de kast boven de wastafel en bewaar er alles wat je dagelijks of juist minder vaak gebruikt. Je tandenborstel wellicht, cosmetica die je met gebruik van de spiegelkast extra effectief gebruikt, enzovoorts.

Spiegelkast badkamer met allerlei extra’s

Een spiegelkast in de badkamer is een handig meubel waarmee je eindeloos kan variëren. De extra’s zijn bijvoorbeeld het aanbrengen van chique verlichting en de toegevoegde opties van stopcontacten. Zo kan je bijvoorbeeld je elektrisch scheerapparaat handig opladen dicht bij de spiegel waarin je kijkt of je jouw stoppels netjes verwijdert. De meeste spiegelkasten hebben de faciliteiten om planchets in hoogte te verstellen. Sanispecials werkt met de beste fabrikanten die op deze producten ook nog eens jarenlange garantie leveren. Bekijk de afmetingen goed en maak uit ons uitgebreide assortiment de beste keuze voor jouw badkamer spiegelkast.

Spiegelkast badkamer meteen combineren

Het is handig om de badkamer spiegelkast direct te combineren met een eventueel ander meubel. Bestel je bijvoorbeeld een meubel waarin je een fontein of wastafel wil inbouwen, dan kan je dit mooi afstemmen door een bijbehorende spiegelkast te bestellen. Sanispecials adviseert je graag als je er zelf niet uitkomt. Daarna is het tijd om te bestellen. Op verzoek van onze klanten introduceren we met plezier dat je zelf je aflevermoment kan kiezen. We snappen dat je niet elke dag thuis bent, dus dan is het fijn als je goed kan combineren. Samen met onze scherpe prijzen resulteert deze werkwijze in tevreden feedback van onze klanten, inclusief een gemiddelde score van 9.0 uit bijna 4000 reacties. Verzendkosten zijn vanaf € 50,- gratis.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen