ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Douchemengkraan (opbouw)

Douchekraan

Ben je op zoek naar een andere of nieuwe douchekraan? Sanispecials.nl heeft een assortiment van ongeveer 400 douchekranen. Sanispecials.nl heeft 2 knops douchekranen, douchemengkranen en thermostatische kranen. In dit assortiment zitten alle bekende en gerenommeerde merken zoals Grohe, HansGrohe, Hansa maar ook onze eigen Frank&Co kranen. Heb je vragen over een douchekraan? Dan neem gerust contact met ons op zodat wij je kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Douchekraan kopen bij Sanispecials

 Een douchekraan kopen kan je zo simpel houden of uitgebreid maken als je zelf wilt. Voor elke badkamer is een goede oplossing te vinden die voldoet aan je behoefte. Van de meest simpele uitvoeringen tot zeer complexe maar erg vernuftige thermostaten, Sanispecials heeft ruim aanbod. Met een paar tientjes koop je al een nostalgische standaard douchekraan en als je het geen gedoe vindt om elke douchebeurt te beginnen met het precies op de juiste temperatuur mengen van het water, dan ben je snel tevreden. Maar een douchekraan vervangen is vaak aanleiding tot het installeren van een modernere toepassing.

Douchekraan kopen: veel keuzes

Grote producenten als Grohe, Ideal Standard en Hansgrohe maken een douchekraan die je optimaal gebruiksgemak biedt in de badkamer. Ga je een douchekraan vervangen en een nieuwe monteren, dan is het handig dat je goed let op alle installatieconstructies. Zodra dit karwei, eventueel met advies van het ervaren team van Sanispecials, is afgerond kan je weer jaren vooruit. Niets is zo vervelend als een lekkende kraan of een thermostaat die niet meer de juiste warmte geeft. Sanispecials is gelukkig niet alleen een webwinkel waar je totaalplaatjes koopt. Wij gaan ook de diepte in met heel gedetailleerde onderdelen. Heb je iets heel specifieks nodig voor je douchekraan, schroom dan niet en benader ons via WhatsApp, online chat of telefoon.

Douchekraan set: meteen klaar

Wie een hele set aanschaft is meteen klaar en kan gaan monteren. Houd de waterpas gereed en zorg dat je de hart op hart afstand goed meet, en aan de slag maar. Naast de functionaliteit van de kraan is het mooi dat er voor iedereen smaak wel wat te vinden is. Sanispecials beschikt over een assortiment van 300.000 producten waarvan er standaard 100.000 op voorraad zijn. Daar zitten heel veel kranen tussen van hoogwaardig design. Kom je er toch niet uit, neem dan zeker contact op, wij helpen je op weg. Als de keuze is gemaakt kan je direct bestellen. Meestal heb je jouw aankoop de volgende dag in huis. Verzending is vanaf € 50,- gratis.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen