ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Closet, bidet, urinoir, zittingen & toebehoren

De meest bekende vormen van wc's of toiletten is de staande toiletpot, maar tegenwoordig ook net zo bekend zijn de wandtoiletten of wandclosets (hangtoilet of zwevend toilet kan ook). Voor de ruimere badkamers of wc's zijn er ook urinoirs in het assortiment en voor de kinderen hebben we kindertoiletten.
Bij de toiletpot of wandcloset hoort uiteraard ook een closetzitting of toiletzitting. Deze zijn er ook in diverse uitvoeringen bijvoorbeeld met een softclose functie waardoor de zitting langzaam naar beneden zakt ipv keihard op het keramiek te botsen. Er is ook de functie Quikrelease. Dit houdt in dat de zitting makkelijk af te nemen is en het toilet makkelijk schoon te maken is. Ook is er een combinatie van beiden.

Voor die ruimtes waar geen afvoer is en ook niet kan worden aangelegd of wat veel kosten met zich meebrengt hebben wij de Sanibroyeur! Deze komen in 2 varianten: een uitvoering waar de motor in het toilet zit gebouwd, de closet met fecalienvermaler en een uitvoering waarbij u een losse unit heeft die men aansluit op de toiletpot. Ontlasting wordt in dit systeem vermaalt en kan zo via een kleinere afvoer dan normaal en met minder druk toch voor een goede werking zorgen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Neem gerust met ons contact op om de diverse mogelijkheden voor uw situatie door te nemen en u van een passend advies te voorzien!

Voor meer informatie kan je kijken naar de inbouwreservoirs binnen onze website. Een goede optie is een TECE inbouwreservoir, dit merk biedt een optimale prijs - kwaliteit verhouding en is daarmee hét merk voor jouw toilet.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen