ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Baden en douchebakken

Een bad, soms ook wel ligbad of badkuip genoemd, is een item in de badkamer waar je niet om heen kan vanwege de grootte maar ook door het gebruik op wekelijkse basis.

Ligbaden zijn er in verschillende soorten, maten en merken. Sanispecials.nl levert standaard badenvrijstaande baden en hoekbaden, maar ook heel luxe een bubbelbad. Ook voor baden met speciale afmetingen bent u bij Sanispecials aan het juiste adres. Door de samenwerking met Polysan kunnen wij vele probleemsituaties oplossen.

Bij de aanschaf van een bad is het belangrijk dat u uw eisen op een rijtje zet waaraan een bad voor u aan moet voldoen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte nodig in uw badkamer om die voorkeuren te kunnen vervullen. Een kleine badkamer vraagt nu eenmaal meer creativiteit dan een grote.

Hetzelfde geldt voor douchebakken. Van belang is te weten welke afmeting u kunt plaatsen. De standaard afmeting is meestal 80x80cm of 90x90cm. Maar er zijn veel varianten mogelijk en daarbij is er de keuze uit acryl, quaryl of plaatstaal. Acryl en Quaryl is slipvast waar plaatstaal niet is. Een ander voordeel voor acryl of quaryl is dat de temperatuur van het water langer op temperatuur blijft.

Sanispecials.nl levert een groot aantal fabrikanten: Villeroy & Boch, Sphinx, Wisa, WaveDesign, Bette, Bruynzeel, Novellini en zo nog een hele rij. Kwaliteit echter altijd verzekerd!

Heeft u vragen dan horen wij dat graag zodat wij u van een passend advies kunnen dienen!

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen