ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Douchegoot

Voor een ruim aanbod aan kwalitatieve douchegoten gaat u naar Sanispecials.nl. Met meer dan 600 verschillende douchegoten hebben wij altijd de douchegoot waar u naar op zoek bent. In ons assortiment vindt u meerdere top merken, goten in verschillende afmetingen en vormen.

Douchegoot voor moderne inrichting badkamer

Wie van strak design en de modernste uitvinden houdt, is geprikkeld door de voordelen van een douchegoot. Het is een fantastische uitvinding die niet in het oog springt, heel makkelijk is weg te werken maar tegelijkertijd optimaal gebruiksgemak biedt. De goot is simpel in te passen op een plek waar die voor jou het beste tot nut is. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over de reiniging van de goot.

Douchegoot WTW systeem

Het mooie is dat een douchegoot niet alleen hoeft te dienen als effectieve afvoer van water, maar ook kan bijdragen aan een beter milieu. De toekomst heeft er baat bij. Een speciale techniek kan het wegstromende douchewater dusdanig verwerken dat het wordt overgedragen aan koud leidingwater. Vooral Easy Drain heeft met deze techniek geëxperimenteerd, waarmee de naam van deze innovatieve producent is genoemd. Een douchegoot plaatsen is dankzij de talloze opties een zeer reële optie geworden. De badkamer en doucheruimte zijn bevrijd van onhandige afvoeren die je met een onhandig ontstopper steeds maar weer moet behandelen.

Douchegoot plaatsen in bestaande vloer

Het plaatsen van een douchegoot luistert natuurlijk wel nauw. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de locatie goed te beoordelen. Dicht bij de (douche)deur of juist meer richting de achterwand? Neem je met flens of zonder flens, oftewel met of zonder rand rondom de afvoer? Het spreekt voor zich dat de vloer dusdanig afloopt dat het water ook naar de goot kan stromen. Sanispecials bestaat uit een team van specialisten dat je graag te woord staat als je zelf even met de handen in het haar zit. Wij zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp en online chat. Een douchegoot bestellen is vervolgens een simpele opgave in onze webshop. Daar zijn voldoende opties te vinden om de badkamer modern in te richten. Bestellen voor 17.30 uur betekent doorgaans dat we de volgende dag al leveren. Verzendkosten zijn vanaf € 50,- gratis.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen