ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Vloerverwarming

​Vloerverwarming maakt het leven aangenaam. In de winter spring je zonder tegenzin onder de douche omdat je weet dat de badkamertegels niet ijzig koud zijn. Je zet in de keuken een kopje koffie terwijl je voeten behaaglijk warm op de vloer staan. In de huiskamer check je de laatste berichten op je telefoon. Dat is nog eens prettig wakker worden. Instellen zoals je zelf wilt en klaar ben je. Verwarming van de vloer is het onmisbare ingrediënt voor optimaal woonplezier. Sanispecials heeft in alle opzichten de voorwaarden in huis om vloerverwarming (zelf) leggen een fluitje van een cent te maken.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen is misschien niet het makkelijkste werkje, maar het is wel goed te doen. Sanispecials zorgt dat je kan beschikken over het juiste materiaal. Weet je al wat je wilt gaan doen?
  • elektrisch
  • infrezen
  • matten
  • noppenplaat
Zodra je deze keuze hebt gemaakt, afhankelijk van de omstandigheden thuis, is het vervolgens de opdracht om alle materialen te verzamelen die bij de specifieke keuze horen. Zo is elektrische verwarming vaak een keuze voor de badkamer, terwijl een vloerverwarming infrezen en werken met water meestal voor de grotere ruimte geschikt is. Denk aan de woonkamer. Als je al helemaal hebt uitgevogeld of het slakkenhuis het juiste legpatroon voor je is, of dat je liever gaat voor een meander legpatroon, dan ben je klaar om aan de slag te gaan.
Een van de vele merken is Robot vloerverwarming. Dit merk biedt optimale kwaliteit vloerverwarming voor alle typen huizen. Bekijk het volledige aanbod via de link.

Vloerverwarming op houten vloer of andere types

Belangrijk bij een keuze voor het type vloer dat je op het systeem plaatst, is het bekijken welke types de warmte optimaal benutten. Vloerverwarming op houten vloer, laminaat of parket is allemaal mogelijk maar elk type heeft zijn eigenschappen. Voor laminaat is het bijvoorbeeld cruciaal om naar de ondervloer te kijken. Kies je voor tapijt let dan op dat het geschikt is. Heb je vragen, neem gerust contact op met Sanispecials voor aanvullend advies. Wij staan voor je klaar via online chat, WhatsApp en natuurlijk gewoon telefonisch via 073-6121855.

Vloerverwarming kosten

Wat het aanleggen van vloerverwarming kost is niet simpelweg in een getal uit te drukken. Het is namelijk van meerdere factoren afhankelijk. Ga je frezen of werken met matten, hoe groot is de oppervlakte die gedekt moet worden, enzovoorts. Laat je de vloerverwarming aanleggen door een specialist, of ben je zelf zo handig dat je alleen de materialen nodig hebt? Sanispecials heeft een enorm aanbod in gedetailleerd materiaal, zodat je perfect voorbereid aan de slag kan gaan.

Vloerverwarming op detailniveau

De doe-het-zelver komt helemaal aan zijn trekken bij Sanispecials. Voor heel specifieke producten die zorgen voor de optimale verwarming van je vloer is ons assortiment toereikend. Wij voeren ongeveer 300.000 producten waarvan we er altijd rond de 100.000 op voorraad hebben. Ben je op zoek naar een vloerverwarmingspomp of ga je renoveren en wil je een droog systeem installeren? Van een vloerverwarming verdeler en isolatie tot thermostaat of simpele slang, Sanispecials verkoopt je nooit nee. Wij leveren aan consumenten, ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers. Klanten waarderen onze service gemiddeld met een score van 9.0. Bestel je vandaag voor 17.30 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis. Vanaf € 50,- gratis bezorging. 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen