Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Diepspoel wandclosets

Ben je op zoek naar een stijlvol diepspoel toilet? Bij Sanispecials.nl bieden we een uitgebreid assortiment diepspoel toiletten. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en A-merken en evengoed aantrekkelijk geprijsd. Voor een diepspoel toilet heb je keuze uit zowel een hangend als een staand toilet. Je kunt verder filteren op allerlei kenmerken om zo tot de perfecte diepspoel toilet voor in jouw badkamer of toilet te komen. 

Wat is een diepspoel toilet? 

Bij het uitzoeken van een nieuw toilet, zijn er allerlei zaken om rekening mee te houden. Voor een WC kopen zijn er diverse kenmerken van toiletten die je helpen om het juiste model voor in jouw ruimte te kiezen. Eén van de punten is of je een diepspoel of een vlakspoel toilet wenst. Bij een diepspoel toilet heb je geen zogenaamd ´plateau´ in de wc waar de ontlasting op valt. Dit valt dus direct in het water. Hiermee worden nare geurtjes veelal voorkomen. Het enige punt wat door sommigen als een nadeel wordt ervaren met een diepspoel toilet is dat je opspattend water kunt merken. Als de ontlasting in het water valt, kan dit iets omhoog komen tegen het onderlichaam aan. 

Heeft een vlakspoel toilet jouw voorkeur? Dan vind je die natuurlijk ook in ons assortiment. Bekijk hier onze uitgebreide collectie vlakspoel toiletten. 
 

Modellen toilet diepspoel

Een diepspoel toilet komt in een breed aantal uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een hangtoilet dat aan de muur bevestigd wordt en minder ruimte inneemt. Of voor een standaard staand toilet dat op de vloer in de badkamer of de toiletruimte wordt geplaatst. Het grootste verschil is eigenlijk dat je bij een staand toilet het waterreservoir vaak zichtbaar is, terwijl dit bij een hangend toilet achter een voorzetwand is weggewerkt. Verder kun je met de filters allerlei extra’s selecteren. Wil je bijvoorbeeld een toilet zonder spoelrand? En wil je dat het diepspoel toilet een anti-kalk laag bevat? Je kunt het zelf allemaal ingeven. 
 

Voordelen diepspoel toilet

  • Minder nare geurtjes in de toiletruimte
  • Hygiënisch want de ontlasting verdwijnt gelijk 
  • Er blijft geen restje water achter op het keramiek op een plateau - dit helpt het verkleuren van het keramiek voorkomen 
  • Compacte uitstraling met een model dat van voren schuin wegloopt naar achteren 


Sanispecials voor al je vragen

Heb je vragen over ons assortiment? Of kun je niet direct een artikel vinden? Je kunt natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen. We helpen je graag om de diepspoel toilet te vinden die bij jou past. Je kunt via de website direct jouw bestelling plaatsen en afrekenen. Vervolgens ontvang je de spullen snel in huis. Let er trouwens even op of alle benodigdheden bij het diepspoel toilet geleverd worden. Mogelijk moet je zelf nog een toiletbril of aansluitmateriaal aanschaffen. Dit kun je per model in de productomschrijving nagaan. 

Deze categorie is onderdeel van de overkoepelende groep, bekijk bij toilet alle toiletten van Sanispecials.nl.
Meld je aan