ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Catalano toilet

Kies voor een Catalano toilet. Hiermee haal je een hoogwaardig toilet in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben. Een Catalano toilet kies je wanneer je van een functioneel, exclusief en echt wit toilet houdt! Daarbij heeft Catalano het beste wandcloset zonder spoelrand: het unieke NewFlush systeem. En de unieke revolutionaire keramische beschermingslaag Cataglaze! Reden te over om een Catalano toilet in huis te plaatsen. In deze categorie vind je een brede keuze aan toiletten van Catalano. Naast verschillende modellen, kun je ook uit diverse kleuren kiezen.

Ontdek de mogelijkheden voor een toilet van Catalano!

Catalano toilet kopen

Een Catalano toilet is zeer passend voor elk type interieur. De grootste reden om het Italiaanse merk Catalano te kiezen, is omdat de Italianen design hebben uitgevonden. Letterlijk! Het woord design komt namelijk van het Latijnse designare, wat aanwijzen of iemand iets laten zien betekent. Gezien de verschillende modellen en kleuren die beschikbaar zijn, vind je altijd een Catalano toilet passend voor jouw badkamer of toilet. Wil je eens een andere kleur dan wit voor je toilet? Dan biedt Catalano diverse kleuren met het Catalano Colori programma. Het Catalano Colori assortiment biedt bijvoorbeeld matblauw, matgroen, matgrijs, matwit en zwart.

Ontwerp

Een wandcloset of hangend toilet zonder spoelrand wordt steeds belangrijker voor veel klanten. Logisch, want het is hygiënischer. Catalano heeft hiervoor het beste concept ontwikkeld als het gaat om een toilet zonder spoelrand. Dit merk biedt als enige een toilet die werkt met één straal om je toilet grondig te reinigen. Omdat het maar één waterstraal betreft, is de kracht hiervan dermate groot dat het al het vuil meeneemt en in een draaikolk naar beneden wegspoelt. Andere merken maken gebruik van twee stralen waardoor de kracht logischerwijs minder is en dus ook minder goed je toilet schoonmaakt.

Verder zijn alle Catalano toiletten standaard voorzien van Cataglaze. Cataglaze is een beschermingslaag over het keramiek. Dit beschermt je Catalano toilet tegen vuilafzetting in de poriën zodat je Catalano toilet heel lang mooi blijft. Een ander bijkomend voordeel is dat je makkelijk kunt schoonmaken!

TIP! Combineer een Catalano wandcloset trouwens met een TECE inbouwreservoir en je hebt de meest kwalitatieve en duurzame combinatie die op dit moment verkrijgbaar is!

Waarom een Catalano toilet?

We zetten graag de redenen om voor een Catalano toilet te kiezen voor je op een rij:

  • Unieke Newflush systeem (wandclosets zonder spoelrand)
  • Standaard Cataglaze
  • Catalano heeft als enige écht wit sanitair!
  • Closetzittingen met softclose en quickrelease
  • Closetzittingen met slimseat
  • In diverse kleuren en modellen leverbaar

Graag geven we ook nog aan dat wij als Sanispecials.nl het vooral een goed argument vinden om voor een Catalano toilet te kiezen, dat Catalano Ceramica een familiebedrijf is. Kenmerkend voor familiebedrijven is dat kwaliteit hetgeen is wat zij nastreven om de klant, jou dus, een zo'n goed mogelijk toilet te laten aanschaffen. Hier draait het niet om de aandeelhouders die soms omzet belangrijker vinden dan kwaliteit.

Een wandcloset van Catalano kopen doe je bij Sanispecials

Wij bieden een uitgebreid assortiment met producten voor in elke badkamer. Onze artikelen zijn van de hoogste kwaliteit. Bij Sanispecials geniet je van een snelle levering door heel Nederland! Bestellingen waarvan alle producten op voorraad zijn, bezorgen wij de volgende dag, wij hanteren een zeer korte levertijd. Je kunt ook zelf de afleverdatum aangeven.

Heb je vragen of wil je een Catalano toilet bekijken? Bel of mail of nog gezelliger, kom langs in de showroom!

Catalano heeft diverse series toiletten zoals de serie Catalano Sfera, Zero of New Light.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen