ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Douchecabines, douche-/badwanden

Een douchecabine, douchewand of inloopdouche kopen?

Binnen dit segment zijn er talloze mogelijkheden: inloopdouche, douchecabine, badwand, douchedeur. Maatgevend is uiteraard de ruimte die u heeft in uw badkamer. Daarbij is het de vraag wat uw eisen zijn. Wilt u comfortabel en warm douchen? Dan is een complete cabine wellicht de beste optie, die houdt de warmte namelijk binnen de cabine. Wilt u design? Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan een inloopdouche. Een nadeel hiervan kan zijn dat u een koude ervaart omdat de inloop (gedeeltelijk) open is. Alle opties zijn te combineren met een douchebak. Heeft u vragen dan staan wij u graag te woord voor een passend advies!

Verschillende onderdelen van de badkamer

Er zijn verschillende onderdelen van de badkamer die van belang zijn om jouw badkamer compleet te maken. Zo wil je er een bad, een wc, een douche en waarschijnlijk ook nog extra zaken. 

Douchebak

Voor de perfecte douchebak ga je naar Sanispecials.nl. In ons assortiment vind je ruim 800 verschillende douchebakken van onder meer Novellini, Villeroy & Boch en Bette. Onder meer douchebakken in een ronde, kwartronde en rechthoekige uitvoering vind je hier terug. De bakken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, gebruik de filters aan de linkerzijde om tot de perfecte producten te komen.

Inloopdouche

Een inloopdouche maken is een optie voor badkamer liefhebbers die net even een andere inrichting verlangen. Het lijkt een simpel concept. Een wand van glas of een muurtje optrekken en klaar is het werk. Natuurlijk vergt het juist iets meer verbeelding om een inloopdouche te plaatsen. Een slimme afvoergoot bijvoorbeeld is onontbeerlijk. Een brede douchekop of regendouche mag eigenlijk niet ontbreken. Een inloopdouche op houten vloer is bovendien extra sierlijk. Zo hebben we ongemerkt al heel wat zaken opgenoemd die deze opzet interessant maken. Met behulp van Sanispecials beschik je snel over alle benodigde attributen.

Douchecabine

Een complete douchecabine bestaat uit een douchebak, inloopdouche en douchedeuren. Doorgaans bestaan douchecabines uit een aluminium of kunststof frame waarin glazen of kunststof schermen hangen. Deze zijn vaak transparant of deels transparant. De deuren in een douchecabine kunnen zowel schuifdeuren als klapdeuren zijn. Bij ons vindt u douchecabines in zowel kwartronde, vijfhoeken en hoekinstap vormen. De douchecabines zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, de meest populaire zijn 80x80, 90x90 en 100x100.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen