ClickCease
 • 24/5 bereikbaar
 • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
 • Kies je eigen afleverdatum
 • Maak gebruik van onze kennis

Inloopdouche

Een inloopdouche maken is een optie voor badkamer liefhebbers die net even een andere inrichting verlangen. Het lijkt een simpel concept. Een wand van glas of een muurtje optrekken en klaar is het werk. Natuurlijk vergt het juist iets meer verbeelding om een inloopdouche te plaatsen. Een slimme afvoergoot bijvoorbeeld is onontbeerlijk. Een brede douchekop of regendouche mag eigenlijk niet ontbreken. Een inloopdouche op houten vloer is bovendien extra sierlijk. Zo hebben we ongemerkt al heel wat zaken opgenoemd die deze opzet interessant maken. Met behulp van Sanispecials beschik je snel over alle benodigde attributen.Inloopdouche maken: doe het zelf

In de webshop van Sanispecials zijn de diverse producten te vinden die het installeren van een inloopdouche een gemakkelijke opgave maken. Je kan het doen op vloerniveau in een bestaande badkamer en inloopdouche afmetingen zijn flexibel. Zo is een kleine badkamer meestal ook wel te voorzien van een dergelijke constructie. Laat je niet tegenhouden door uitdagingen maar ga ze te lijf.

Het mooie is dat Sanispecials zijn naam eer aan doet. Bel naar één van onze medewerkers als je zelf even geen idee hebt hoe je verder moet. Wij voorzien je van hetzelfde advies als in een winkel, maar dan met het gemak dat je slechts de telefoon hoeft te pakken. We zijn bereikbaar via chat, WhatsApp via 06-57575726 of gewoon door een belletje naar 073-6121855.

Inloopdouche muur of glas

Een glazen wand of een muur zijn goede overwegingen waarover je beter een knoop doorhakt voor je begint. Ons advies is om voor een inloopdouche van glas te kiezen. Het creëert optisch een ruimtelijk aanzien omdat je de daadwerkelijke doucheruimte direct kan zien. De badkamer lijkt groter. Wel zo prettig als je spaarzaam met de ruimte moet omgaan.

Maar ook als je juist een grote badkamer hebt is de glazen wand een goede keuze. Een douchewand kan echter ook weer prettig de doucheruimte wegwerken uit het zicht. Het is een kwestie van smaak. De kracht van het concept zit in de eenvoud, die tegelijkertijd met diverse toevoegingen als afvoer, douche en kranen fantastisch vernuftig is.

Wat hoort er nog meer bij een inloopdouche?

Een complete douchecabine bestaat uit een douchebak, inloopdouche en douchedeuren. Doorgaans bestaan douchecabines uit een aluminium of kunststof frame waarin glazen of kunststof schermen hangen. Deze zijn vaak transparant of deels transparant. De deuren in een douchecabine kunnen zowel schuifdeuren als klapdeuren zijn. Bij ons vindt u douchecabines in zowel kwartronde, vijfhoeken en hoekinstap vormen. De douchecabines zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, de meest populaire zijn 80x80, 90x90 en 100x100.

Inloopdouche voorbeelden

Online kan je de inloopdouches eenvoudig vergelijken, je kan hier foto's bekijken, de informatie rustig doorlezen en de prijzen vergelijken. Zo zie je hier direct meerdere verschillende merken en modellen. Alle douchecabines zijn voorzien van sterk veiligheidsglas, zo kan je dus zonder zorgen de douche instappen. Wil je een volledige oplossing? Dan kies je voor een douchecabine.

De inloopdouche merken van Sanispecials

Binnen onze webwinkel vind je vier merken voor inloopdouches. Hieronder kan je direct op een merk klikken, dan krijg je een pagina die al voor je gefilterd is op dit specifieke merk.

De afmeting van inloopdouches

Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar voor jouw inloopdouche. Bekijk de betreffende pagina's (alle afmetingen zijn links naar de specifieke categorie) om een volledig overzicht te vinden van inloop douches in de betreffende afmeting. Hieronder zie je een volledig overzicht:
 • 30 centimeter
 • 40 centimeter
 • 50 centimeter
 • 60 centimeter
 • 70 centimeter
 • 80 centimeter
 • 90 centimeter
 • 100 centimeter
 • 110 centimeter
 • 120 centimeter 
 • 130 centimeter
 • 140 centimeter

De prijs van je inloopdouche vergelijken

Ben je benieuwd naar de prijs van de verschillende douches die je betaalt voor jouw douche? Deze kan je hier, online, eenvoudig met elkaar vergelijken. Filter op de afmetingen van jouw douche, het merk, de vorm en het glassoort. Vervolgens krijg je een selectie met daarin alle douches die voldoen aan jouw filters.

Zo kan je eenvoudig de douches met elkaar vergelijken en zie je de prijzen direct naast elkaar staan. De douche kan je na bestelling eenvoudig zelf plaatsen. Je krijgt alle materialen en een handige beschrijving meegeleverd bij de inloopdouche. 

Inloopdouche kopen

Wil je een inloopdouche kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we geven je graag meer informatie over onze inloopdouches. We beantwoorden graag de vragen waar je nog mee zit. Vervolgens kan je jouw inloopdouche eenvoudig online bestellen.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen