ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Vuilwaterpompunit

In deze categorie vindt je alle losse fecalienvermalers welke van toepassing zijn voor je toilet, badkamer of keuken. Sanibroyeur heeft voor alles wel een oplossing en maakt het mogelijk om bijvoorbeeld  een toilet te plaatsen waar geen riolering is. Dit zijn units voor alleen een wc maar er zijn ook units waar je ook een wastafel op aan kunt sluiten. De verschillen zitten in de aansluitsmogelijkheden en horizontale en verticale opstuwingen. Dit wil zeggen hoe ver kan de vermaler water of de vergruisde boodschap wegpompen. Sanispecials.nl is gespecialiseerd in Sanibroyeur en helpt je bij vragen graag verder.

Sanibroyeur Luxe Silence fecaliënvermaler voor WC wit 005098

De Sanibroyeur Luxe treedt automatisch in werking als de waterspoeling van het toilet waarop het toestel is aangesloten, wordt geactiveerd. De Sanibroyeur Luxe wordt standaard geleverd met ingebouwde anti-geurfilter en terugslagklep aan de perszijde. Door de nieuwe technologie is de Sanibroyeur Luxe  nog stiller geworden en kan daardoor in nog meer situaties worden toegepast. 
 

Sanibroyeur Saniaccess Pump 005475

De Saniacces Pump met een modern design, voor het verpompen van afvalwater tot 75ºC van douche, wastafel/fontein, bad en/of (vaat-)wasmachine met een zeer stille werking. Toegang tot de Saniacces Pump wordt verkregen door middel van twee afneembare deksels aan de bovenzijde. Dus mocht er onverhoopt  een defect optreden dan is de bedrijfszekerheid is gegarandeerd, en is de Saniacces Pump dus ideaal voor een bed & breakfast, kantoor, praktijk of salon aan huis.

Sanibroyeur Saniaccess 3 fecaliënvermaler 005403

De Saniacces 3 is een compacte fecaliënvermaler en vuilwaterpomp met aansluitmogelijkheden voor wc, wastafel, bidet en douche met een zeer stille werking. Volledige toegang wordt verkregen door middel van twee afneembare deksels aan de bovenzijde. Bedrijfszekerheid is optimaal, dus ideaal voor bijvoorbeeld een bed & breakfast, kantoor, praktijk of salon aan huis.

Sanibroyeur Sanibest Pro Expert-line fecaliënvermaler 005073

De Sanibest pro is een nieuw vermaal- en pompsysteem van zeer hoge kwaliteit voor intensief professioneel gebruik en kan specifiek worden toegepast in winkels, horeca, recreatiewoningen, kinderopvang gelegenheden en andere openbare gebouwen.

Sanibroyeur Sanidouche vuilwaterpomp 005079

Met de Sanidouche is het mogelijk een douche , wastafel of bidet te installeren op een ieder door jou gewenste plaats in je (vakantie-)woning.


Sanibroyeur Sanipack fecaliënvermaler wit 005050

Een wandcloset in combinatie met een inbouwreservoir (Geberit Duofix bijvoorbeeld) is steeds meer de standaard vanwege het design en het gemak in onderhoud. De Sanipack is geschikt voor toepassing met een wandcloset en heeft daarbij 3 extra aansluitmogelijkheden voor een wastafel, een bidet en een douche.


Sanibroyeur Saniplus fecaliënvermaler wit 005047

Saniplus, de Plus zegt het al: nog meer kracht voor nog meer toepassingen. Door het grote reservoir kan de Saniplus ingezet worden in badkamers met meerdere wastafels en een douche, wc of bidet. Hij is bij uitstek geschikt voor verbouwings- en renovatieprojecten.


Sanibroyeur Sanislim fecaliënvermaler 005044

De onopvallend vormgegeven Sanislim is speciaal ontwikkeld voor installatie achter een design duoblok toilet en heeft drie extra aansluitmogelijkheden voor een bidet, douche, fontein of wastafel. Door de geringe afmetingen is de Sanislim plaatsbesparend en past deze zonder meer in je badkamer.

Sanibroyeur Sanispeed Silence vuilwaterpomp 005200

De Sanispeed is een ware krachtpatse vuilwaterpomp uit de Expert-line. Het toestel verzamelt en verpompt afvalwater zonder fecaliën over grote afstanden en hoge opvoerhoogtes. De vele aansluitmogelijkheden bieden DE oplossing voor de afvoer van afvalwater van meerdere sanitaire toestellen. De Sanispeed verpompt afvalwater met een temperatuur van 35°C en kortstondig tot 75°C. DE praktische oplossing voor hotels en wasserijen maar ook bij je thuis.

Sanibroyeur Sanitop fecaliënvermaler 005037

De mooi compact vormgegeven Sanitop is universeel installeerbaar achter elke traditionele wc en ook kan er tevens een fontein op aangesloten worden. Met behulp van de Sanitop kan in de kelder of souterrain een apart toilet geïnstalleerd worden. Echt een ideale oplossing als je een extra logeergelegenheid met toilet in het souterrain wilt inrichten.


Sanibroyeur Sanivite Silence vuilwaterpomp wit 005096

Hoe moet je de Sanivite Silence omschrijven? Welnu, als een krachtige vuilwaterpomp voor huishoudelijk gebruik. De Sanivite kan afvalwater verpompen van een bad, douche, wastafel, bidet of spoelbak, maar daarnaast ook van het hete water van een wasmachine of vaatwasser. Met de Sanivite kun je in de kelder of het souterrain of op een plek onder het rioolniveau een wasruimte of badkamer creëren. Ideaal dus!


Sanibroyeur Vuilwaterpomp Sanidouche Flat 005077

In tegenstelling tot een aantal jaren geleden worden er nu steeds meer vlakke douchebakken gemonteerd. Speciaal daarvoor is de Sanidouche Flat ontwikkelt. De Sanidouche Flat wordt geleverd met een extra vlakke sifon. De Sanidouche Flat heeft een zeer laag aanslagniveau (30 mm) en de sifon is geschikt voor vrijwel alle douchebakken. Een groot voordeel is de flexibiliteit bij het plaatsen van een moderne douche in je woning, bij je sauna of in een minder validen verblijf indien je (tijdelijk) een extra douche nodig hebt.


Sanibroyeur X2 Silence fecaliënvermaler voor WC wit 005010

De nieuwe Sanibroyeur X2 Silence kun je achter elk type wc installeren, waar het ook in huis mag zijn. De Sanibroyeur X2 Silence treedt automatisch in werking als de waterspoeling van het toilet waarop het toestel is aangesloten, wordt geactiveerd. De Sanibroyeur X2 Silence wordt standaard geleverd met ingebouwde anti-geurfilter en terugslagklep aan de perszijde.


Sanibroyeur Sanipro Silence fecalienvermaler 005046

De Sanipro is een vermaal- en pompsysteem met 4 aansluitingen voor afvoer van fecaliënhoudend afvalwater van een badkamer bestaande uit een wc, een fontein of wastafel, bidet en een douche. De compacte en geluidsarme Sanipro kan in een kleine ruimte toegepast worden. De montage van de Sanipro is simpel, snel en gemakkelijk achter iedere willekeurige wc mogelijk. Hiermee kun je dus overal in huis een badkamer creëren.

Sanibroyeur Saniaccess 1 fecaliënvermaler 005401

De Sanibroyeur Saniacces 1 met een geruisloze werking in een modern design, is geschikt voor elk toilet. Er is volledige toegang tot Saniacces 1 door middel van twee afneembare deksels aan de bovenzijde. Bedrijfszekerheid is optimaal, dus ideaal voor bijvoorbeeld een bed & breakfast, kantoor, praktijk of salon aan huis.

Sanibroyeur Saniaccess 2 fecaliënvermaler 005402

De Saniacces 2 heeft aansluitmogelijkheden voor wastafel/fontein met een zeer stille werking. Je hebt volledige toegang tot de Saniacces 2 door middel van twee afneembare deksels aan de bovenzijde. Bedrijfszekerheid is optimaal, dus ideaal voor bijvoorbeeld een bed & breakfast, kantoor, praktijk of salon aan huis.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen