Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Closetzitting

Wc-brillen en toiletzittingen

Ben je op zoek naar een andere of nieuwe wc-bril dan ben je bij Sanispecials.nl aan het goede adres. In ons assortiment hebben wij zo'n 1000 wc-brillen en toiletzittingen. Dat lijkt heel veel en dat is ook zo omdat niet elke toiletbril op elk toilet past.

Wc-bril uitvoeringen

Het assortiment een closetzittingen kun je grofweg opdelen in vier categorieen. Zo heb je de universele toiletzitting die overal op past maar tegelijkertijd heb je ook de wc-bril die alleen op dat ene model toiletpot of wandcloset past.

Hierna hebben we nog een softclose toiletzitting. De softclose functie houdt in dat zowel de wc-bril als de deksel langzaam naar beneden zakt en dus niet op de toiletpot klettert! Zeker met kleine kinderen is dit een uitkomst. Als laatste is er de quick release toiletzitting. Dit houdt in dat je de wc-zitting makkelijk van de toiletpot af kunt halen door de zitting omhoog te trekken zodat je de gehele wc pot schoon kunt maken.
Kleuren

Een wc-bril is buiten de witte wc-bril ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals beige, blauw, grijs, geel, groen, pergamon of camee, rood of zwart

Prijs van een toiletbril

Doordat er zoveel toiletbrillen zijn, zijn er ook heel veel prijzen. Dit komt door het model of specifcatie zoals een closetzitting met softclose of zonder, met quick release of zonder.

Merken

Sanispecials.nl levert alle gerenommeerde merken aan wc-brillen: Pressalit, Pagette, Villeroy & Boch, Sphinx en nog veel meer.
Meld je aan