ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Closet met fecaliŽnvermaler

Fecalienvermalers van SFA Sanibroyeur


Wanneer je in de badkamer of op zolder een toilet wilt plaatsen maar er is geen riolering dan vindt je in deze categorie de oplossing. SFA Sanibroyeur maakt het voor je mogelijk om een toilet te plaatsen die je aan kunt sluiten op de afvoer van de wastafel. Je kunt een wc pot plaatsen of een hangend toilet. Het ligt aan je situatie natuurlijk. Sanispecials.nl is gespecialiseerd in fecalienvermalers. Dus heb je advies nodig dan bel, mail of whatsapp even en we helpen je verder: 073 - 612 18 55, info@sanispecials.nl of 06 - 57 57 57 26.

Sanibroyeur Sanicompact C43 ECO+ incl. closetzitting wit

De Sanicompact 43 ECO+ is de meest compacte uit de Sanibroyeur familie. Vanaf de muur komt deze slechts 43cm naar voren! Hierdoor is het dus mogelijk om in de kleinste ruimtes een wc te installeren. Uiteraard wordt de Sanicompact 43 ECO+ met toiletzitting geleverd. De Sanicompact 43 ECO+ gaat ook spaarzaam met water om doordat er een kleine doorspoelknop voor de kleine boodschap is en een grote knop voor de grote boodschap. Hierdoor is er een verbruik van 1,8 (kleine spoelknop) / 3 liter (grote spoelknop) water per spoelbeurt (zie spoelknop aan de linkerkant op de foto). De zithoogte van de Sanicompact 43 ECO+ inclusief toiletzitting is 43 cm. Op de Sanicompact 43 ECO+ kun je een fontein/wastafel en bidet aansluiten.

Sanibroyeur Sanicompact C48 ECO+ incl. closetzitting wit

De Sanicompact 48 ECO+ lijkt op een traditioneel toilet en wordt inclusief toiletzitting geleverd. Met de geïntegreerde sifon wordt de afmeting zelfs teruggebracgt tot 51cm diepte! De totale cyclus van de Sanicompact 48 ECO+ duurt slechts ongeveer 15 seconden en het geluidsniveau is niet hoger dan de spoeling van een traditioneel toilet. De Sanicompact 48 ECO+ is KIWA waterleiding technisch veilig, gecertificeerd. De zithoogte van de Sanicompact 48 ECO+ inclusief toiletzitting is 43 cm. Wil je een Sanicompact die een hogere zithoogte heeft dan kun je eens kijken naar de Sanicompact Star, echter is dit wel een wandcloset. De Sanicompact 48 ECO+ gaat ook spaarzaam met water om doordat er een kleine doorspoelknop voor de kleine boodschap is en een grote knop voor de grote boodschap. Hierdoor is er een verbruik van 1,8 (kleine spoelknop) / 3 liter (grote spoelknop) water per spoelbeurt. De spoelknop zit rechts op het toilet, zie hiervoor de foto.

Sanibroyeur Sanicompact Comfort ECO+ wit

Stel je wilt in de badkamer boven een extra toilet maar de voorzieningen daar laten het niet toe om een toilet te plaatsen, dan biedt de Sanibroyeur Sanicompact fecaliënvermaler een oplossing. Alles wat je nodig hebt is een stekker en verloop van bijvoorbeeld de wastafelafvoer (van 40mm naar 32mm) om de Sanicompact Comfort Eco+ aan te sluiten. Door de moderne look van het toilet past ie vrijwel in elke badkamer. Een alternatief hierop is de Sanicompact Star. De Sanicompact Comfort ECO+ is uitgerust met een zuinig dual-flush systeem. Dat wil zeggen dat er op de bediening een knop is voor de grote en een knop voor de kleine boodschap. Dat scheelt uiteindelijk ook nog eens in de portemennee! De Sanicompact Comfort ECO+ is geluidsarm en gebruikt slechts 1,8 / 3 liter water per spoelbeurt. De spoelknop zit rechts op het toilet, zie hiervoor de foto. De horizontale opstuwing bedraagt 3 meter en de verticale opstuwing bedraagt 30 meter en hieruit blijkt dat het een echte probleemoplosser kan zijn als het toilet niet op de riolering aangesloten kan worden.

Sanibroyeur Sanicompact Elite ECO+ m. fecaliënvermaler wit

De Sanicomact Elite ECO+ is een mooi gevormd keramisch wc zonder reservoir en wordt geleverd inclusief toiletzitting. De motor is ingebouwd in de voet van het porselein waardoor het vermaal- en pompsysteem uit het zicht is. De luxe van een extra toilet is nu binnen handbereik. Op een beperkte ruimte van 56 cm heb je een volwaardig toilet voor normaal gebruik. Ook kun je op de Sanicompact Elite een fontein/wastafel aansluiten. De zithoogte van de Sanicompact Elite inclusief toiletzitting is 43 cm. De Sanicompact Elite kan 3 meter horizontaal opstuwen en 30 meter verticaal.

Sanibroyeur Sanicompact Luxe ECO+ incl. closetzitting wit

De Sanicompact Luxe ECO+ is een mooi en opvallend gevormd keramisch toilet zonder reservoir en wordt geleverd inclusief toiletzitting. Met de Sanicompact Luxe ECO+ heb je jarenlang plezier van een extra toilet op een plaats waar dit voorheen niet of nauwelijks mogelijk was. De Sanicompact Luxe ECO+ is KIWA waterleiding technisch veilig, gecertificeerd. Ook kun je er een fontein/wastafel op aansluiten. De zithoogte van de Sanicompact Luxe ECO+ inclusief toiletzitting is 43 cm. De Sanicompact Luxe ECO+ gaat ook spaarzaam met water om doordat er een kleine doorspoelknop voor de kleine boodschap is en een grote knop voor de grote boodschap. Hierdoor is er een verbruik van 1,8 (kleine spoelknop) / 3 liter (grote spoelknop) water per spoelbeurt. De spoelknop zit rechts op het toilet, zie hiervoor de foto.

Sanibroyeur Sanicompact Star compleet met frame wit

De Sanicompact Star is een traditioneel ogend wandcloset met een ingebouwd vermaal- en pompsysteem en wordt compleet geleverd met toiletzitting en dual-flush bediening. Een ideale en kostenbesparende oplossing voor verbouwing of renovatie van uw badkamer of toilet. Hiermee hoef je dus geen inbouwreservoir te gebruiken en ook geen bedieningspaneel uit te kiezen. Het chassis van de Sanicompact Star is in hoogte instelbaar van 43 tot 60 cm wat een uitkomst is met name bij minder valide mensen. De Sanicompact Star is KIWA waterleiding technisch veilig, gecertificeerd.De Sanicompact Star is uitgerust met een zuinig dual-flush systeem. Dat wil zeggen dat er op de bediening een knop is voor de grote en een knop voor de kleine boodschap. Dat scheelt uiteindelijk ook nog eens in de portemennee! De Sanicompact Star is geluidsarm en gebruikt slechts 1,8 / 3 liter water per spoelbeurt. De spoelknop zit links op het toilet, zie hiervoor de foto. De horizontale opstuwing bedraagt 3 meter en de verticale opstuwing bedraagt 30 meter en hieruit blijkt dat het een echte probleemoplosser kan zijn als het toilet niet op de riolering aangesloten kan worden. Ook is het mogelijk een fontein/wastafel aan te sluiten op de Sanicompact Star.

> Bekijk onze gehele collectie hangtoiletten.
 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen