ClickCease
 • 24/5 bereikbaar
 • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
 • Kies je eigen afleverdatum
 • Maak gebruik van onze kennis

TECE inbouwreservoirs

Wanneer je van plan bent een nieuw toilet te plaatsen in huis, zal je ook een inbouwreservoir nodig hebben. Bij een inbouwreservoir wordt alles weggewerkt achter een wand. Hierdoor zie je geen leiding of afvoer meer zitten. Het enige dat je nog ziet is het toilet en de bedieningsplaat om door te kunnen spoelen. Dit maakt dat de toiletruimte groter en ruimer lijkt en het is ook makkelijker om schoon te maken. Bij Sanispecials.nl bieden we de hoge kwaliteit inbouwreservoirs van TECE aan. Bekijk onze verschillende categorieën met TECE inbouwreservoirs om het juiste model voor jouw toilet te selecteren. 

Kies je subcategorie


TECE Inbouwreservoirs | Sanispecials.nl

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een hangend toilet in plaats van een staand toilet. Als je voor een hangend toilet kiest heb je een inbouwreservoir nodig. Het is niet altijd even gemakkelijk om het juiste inbouwreservoir te kiezen. Bij ons is dat geen probleem. Wij hebben goed getraind personeel die samen met jou het juiste en beste inbouwreservoir uitkiest. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt over wat het beste inbouwrservoir voor jouw toilet is.

We hebben ook verschillende toiletsets samengesteld waardoor wij het voor jou makkelijker maken om er eentje te kiezen. Wij hebben de losse onderdelen functioneel op elkaar afgestemd. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen welk model en welk kleur bedieningspaneel je wilt. Een inbouwreservoir set bestaat uit een inbouwreservoir, een toilet mét toiletbril en een bedieningspaneel. Makkelijker kan niet. In de toiletsets vind je een TECE Inbouwreservoir.

Waarom kiezen voor een TECE inbouwreservoir? 

TECE is een Duitse producent van onder andere inbouwreservoirs en bedieningspanelen welke Sanispecials.nl, geautoriseerd door TECE, op haar site aanbiedt. Waarom zou je voor TECE kiezen ten opzichte van andere bekende merken zoals Geberit of Wisa? Als je niet van de kleur blauw houdt dan zit je goed, de inbouwreservoirs van TECE zijn rood! Zit dit je ook niet lekker? Geen probleem, het inbouwreservoir gaat toch de muur in, dus erg lang zul je 'm niet zien ;-)

Echte verschillen zijn te vinden dat TECE een reservoir heeft van 10 liter. Dit in tegenstelling tot andere merken waar het zich beperkt tot 7,5 liter. Het voordeel? Stel de grote boodschap is gedaan en degene na jou heeft een kleine boodschap. Zonder dat het reservoir dient te worden aangevuld kan het reservoir wat voor jou grote boodschap 6 liter heeft verbruikt in dezelfde spoeling nog 4 liter gebruiken voor de kleine boodschap? Over duurzaam gesproken!

Een inbouwreservoir van TECE is de beste keus!

Doordat het reservoir 10 liter is, heeft TECE dit dus als groot voordeel om het zo optimaal mogelijk af te stemmen op jouw situatie. Het reservoir zelf is opgehangen in rubbers zodat het geluidsniveau ten opzichte van andere merken wel zo'n 5 decibel minder is.TECE inbouwreservoirs kunnen ook worden uitgevoerd met een blokjeshouder om een lekkere geur na de boodschap te verspreiden. Qua installatie kunnen we je als laatste melden dat de poten in hoogte verstelbaar zijn en er wandsteunen zijn bijgeleverd om je inbouwreservoir makkelijk aan de wand of muur te bevestigen!

Het merk TECE is onder het grote publiek niet heel erg bekend daar waar merken als Geberit, Grohe of Wisa vaak wel bekend in de oren klinken. Maar omdat iets een bekend merk is, maakt het dan per definitie zo dat de bekende merken ook de beste kwaliteit hebben? Bij Sanispecials.nl zijn we erachter gekomen dat dat niet persé het geval is. We zijn natuurlijk vaak genegen om achter elkaar aan te lopen in de zin dat wanneer het een bekend merk is het wel goed zal zijn en dus kopen we het.

Waarom denkt Sanispecials.nl dat een TECE inbouwreservoir een heel goede keuze is boven de merken die we eerder al noemden?

Wat zijn de voordelen?

Om een goede keuze te kunnen maken is het natuurlijk van belang dat je alle voor en nadelen van de TECE inbouwreservoirs weet. Daarom nemen we deze belangrijke punten hieronder stuk voor stuk door.
 • Als je niet van de kleur blauw houdt dan zit je goed, de inbouwreservoirs van TECE zijn rood! Zit dit je ook niet lekker? Geen probleem, het inbouwreservoir gaat toch de muur in, dus erg lang zul je 'm niet zien ;-)
 • Het frame heeft ook een strak design. Echter, dit is estethisch voor zolang het duurt.
 • Echte verschillen zijn te vinden dat het TECE inbouwreservoir een reservoir heeft van 10 liter. Dit in tegenstelling tot andere merken waar het zich beperkt tot 7,5 liter? Het voordeel? Stel de grote boodschap is gedaan en degene na jou heeft een kleine boodschap. Zonder dat het reservoir dient te worden aangevuld kan het reservoir wat voor jou grote boodschap 6 liter heeft verbruikt in dezelfde spoeling nog 4 liter gebruiken voor de kleine boodschap? Over duurzaam gesproken!
 • Over liters gesproken. HET TECE inbouwreservoir biedt je de mogelijkheid om de waterhoeveelheid nauwkeurig in te stellen, bijvoorbeeld: 4,5 liter voor compacte wandclosets. 6 of 7,5 liter voor standaard wandclosets. 6 of 7,5 liter is dan het verder finetunen van de spoeling zodat deze bijvoorbeeld niet over de rand komt. 9 liter. Wanneer je toilet verder van het riool afzit, dan is de 9 liter optie zeer welkom voor een betere doorspoeling. Doordat het reservoir 10 liter is, heeft TECE dit dus als groot voordeel om het zo optimaal mogelijk af te stemmen op jouw situatie.
 • Het reservoir zelf is opgehangen in rubbers zodat het geluidsniveau ten opzichte van andere merken wel zo'n 5 decibel minder is.
 • TECE inbouwreservoirs kunnen worden uitgevoerd met een blokjeshouder om een lekkere geur na de boodschap te verspreiden.
 • Qua installatie kunnen we je als laatste melden dat de poten in hoogte verstelbaar zijn en er wandsteunen zijn bijgeleverd om je inbouwreservoir makkelijk aan de wand of muur te bevestigen!

Kenmerken TECE inbouwreservoirs

Het mooie van de TECE inbouwreservoirs is het feit dat ze achter een muur verscholen zijn. Je hoeft er niet naar te kijken en ze zijn heel erg stil. Het heeft een inhoud van 10 liter. In een spoelbeurt hoefje niet al het water te gebruiken. Stel, je moet dringend naar toilet en je moet echt een grote boodschap doen (iedereen weet wel wat dat is J ), dat wil dan niet zeggen dat je al het water hoeft op te maken. Voor jouw grote boodschap heb je maar liefst 6 liter water nodig. Komt er iemand anders na jou en die moet slechts urineren(de kleine boodschap dus) dan hoeft het reservoir niet weer helemaal te hervullen maar maakt het gebruikt van de resterende 4 liter. Makkelijk en water besparend. Naar gelang de behoefte in je huis kan je het reservoir ook aanpassen. Er bestaat ook de mogelijkheid om in je reservoir een houdertje aan te brengen waarin je geurblokjes in zet. Dit zorgt bij het doorspoelen voor een aangename geur. Heel erg handig na een grote boodschap. De volgende persoon die naar het toilet moet hoeft niet met dichtgeknepen neus op het toilet te zitten. Onze TECE inbouwreservoirs komen ook met verstelbare poten en wandsteunen. Deze kan je dus op de gewenste hoogte instellen en het dan aan de muur vast maken.


Verschillende afmetingen inbouwreservoirs

De inbouwreservoirs kan je vinden in verschillende afmetingen. Het hangt af van hoe groot de ruimte is die je voor het plaatsen van je toilet hebt gereserveerd. Waar moet je op letten?
 • Heb je een kleine ruimte en heb je het idee dat je met je knieën tegen de muur komt te zitten dan is het raadzaam om te gaan voor een breed en minder diep inbouwreservoir.
 • Er bestaat ook de mogelijkheid om je toilet wat hoger of lager in te stellen aan de hand van je lengte. Ook voor de juiste hoogte heb je een specifiek inbouwreservoir. Bij ons vind je inbouwreservoirs van 51 tot 130 centimeter hoogte. Ben je lang, dan hang je het toilet wat hoger. Als je kort van stuk bent dan hang je het toilet natuurlijk iets lager.

Over het merk TECE

TECE is een middelgrote en internationaal gevestigde Duiste onderneming die materialen levert voor de installatie- en sanitairtechniek. Het doel van TECE is onderscheidende designoplossingen te ontwikkelen, die zich harmonieus in de badkamerarchitectuur integreren. Een voorbeeld zijn de TECE wc-bedieningsplaten die naast een exclusief en toonaangevend design, vlak in een wand zijn in te bouwen.

TECE's visie is: wanneer verborgen techniek een premiumkwaliteit heeft, dan moet dat ook voor de vormgeving gelden. Een toonaangevend en esthetisch design in alle prijsniveaus en compatibel met vele bekende Europese fabrikanten.

Sanispecials.nl is een door TECE geautoriseerd online dealer voor de producten van TECE. Als expert op het gebied van toiletten zijn wij hier als Sanispecials.nl zeer blij mee! De producten die Sanispecials.nl aanbiedt zijn de inbouwreservoirs van TECE in combinatie met een bedieningspaneel. Dit zijn alle bedieningspanelen die TECE aanbiedt:
 • TECEloop kunststof of glas bedieningspanelen
 • TECEnow kunststof bedieningspanelen
 • TECEsquare kunststof of glas bedieningspanelen
 • TECElux mini bedieningspanelen
TECE inbouwreservoirs worden sinds 1955 vervaardigd in Duitsland. De inbouwreservoirs zijn deugdelijk, duurzaam en gemaakt van de beste kwaliteit. Je kan ervan gegarandeerd zijn dat elke toilet past op een TECE inbouwreservoir. De inbouwreservoirs van het Duitse merk kan je vinden in verschillende kleuren en materialen. De TECE inbouwreservoirs zijn met zorg ontworpen en geproduceerd. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd. Ook tijdens de montage sluit alles tot in de puntjes op elkaar aan.

Kiezen voor jouw TECE inbouwreservoir

Aan de hand van de grootte van je toiletruimte zal je moeten kiezen uit de verschillende afmetingen van onze TECE inbouwreservoirs. Je hebt een keuze uit verschillende modellen, hoogtes en inbouwdieptes. Het spreekt voor zich dat als je meer ruimte hebt je gaat voor een iets groter formaat en heb je minder toiletruimte neem je een iets kleiner formaat. Aangezien het reservoir achter een muur verdwijnt, lijkt de toilet ruimte dan ook groter en is het ook nog makkelijk om schoon te maken. Het geeft de ruimte ook een strakke en elegante look. Wij hebben een uitgebreide collectie aan TECE inbouwreservoirs in verschillende prijsklassen.

Ons personeel helpt je graag om de juiste keuze te maken. Het is een langdurige investering die je pleegt dus het moet bij de eerste koop wel de juiste TECE inbouwreservoir zijn. Ons deskundig personeel zal je altijd van dienst zijn. Wanneer je bij ons je TECE inbouwreservoirs koopt, kan je erop vertrouwen dat je met de juiste reservoir naar huis gaat. Je vindt vast wel eentje die voldoet aan jouw wensen en die past in de ruimte die ervoor aanwezig is. Om je te helpen een keuze te maken hebben wij voor jou enkele toilet setjes gemaakt. Jij hebt alleen maar aan te wijzen welke set je graag wilt met welk bedieningspaneel. Makkelijker kan het niet toch! Bij ons vind je TECE inbouwreservoirs die afgestemd zijn op de wensen van de klant.

Een inbouwreservoir kopen bij Sanispecials

Eenmaal jij je favoriete set hebt gevonden mag je het bestellen. Bij ons heb je verschillende betaalmethoden. Denk daarbij aan: iDeal. iDeal is de meest eenvoudige en veilige manier om online betalingen te doen. Daarnaast heb je ook Paypal: Met PayPal kan je ook online op een gemakkelijke en veilige manier je TECE inbouwreservoir betalen. Ook accepteren we de Creditcards van VISA, Mastercard en Maestro.

Je hebt ook de mogelijkheid om vooruit te betalen. Indien je geen gebruik maakt van internetbankieren mag je het te betalen bedrag ook handmatig overmaken. Je kan dan kiezen voor 'Vooruitbetaling per bank'. De gegevens ontvang je per e-mail zodat je het bedrag kunt overmaken. Er zijn geen extra kosten daaraan verbonden. Houd er wel rekening mee dat pas wanneer je hebt betaald, je bestelling wordt verwerkt. Heb jij je bestelling voor 17.30u en is je TECE inbouwreservoir op voorraad, dan kan je net de volgende dag al thuis verwachten. Is het toevallig niet op voorraad dan zal je tussen 1 en 2 weken moeten wachten.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen