Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

TECE inbouwreservoir ruimtebesparend 8cm

Waarom kiezen voor een TECE inbouwreservoir?

 
  • Als je niet van de kleur blauw houdt dan zit je goed, de inbouwreservoirs van TECE zijn rood! Zit dit je ook niet lekker? Geen probleem, het inbouwreservoir gaat toch de muur in, dus erg lang zul je 'm niet zien ;-)
  • Om te beginnen is dus het frame rood maar daarnaast heeft ie ook een strak design. Echter, dit is estethisch voor zolang het duurt.
  • Echte verschillen zijn te vinden dat het TECE inbouwreservoir een reservoir heeft van 10 liter. Dit in tegenstelling tot andere merken waar het zich beperkt tot 7,5 liter? Het voordeel? Stel de grote boodschap is gedaan en degene na jou heeft een kleine boodschap. Zonder dat het reservoir dient te worden aangevuld kan het reservoir wat voor jou grote boodschap 6 liter heeft verbruikt in dezelfde spoeling nog 4 liter gebruiken voor de kleine boodschap? Over duurzaam gesproken!
  • Over liters gesproken. HET TECE inbouwreservoir biedt je de mogelijkheid om de waterhoeveelheid nauwkeurig in te stellen, bijvoorbeeld: 4,5 liter voor compacte wandclosets. 6 of 7,5 liter voor standaard wandclosets. 6 of 7,5 liter is dan het verder finetunen van de spoeling zodat deze bijvoorbeeld niet over de rand komt. 9 liter. Wanneer je toilet verder van het riool afzit, dan is de 9 liter optie zeer welkom voor een betere doorspoeling. Doordat het reservoir 10 liter is, heeft TECE dit dus als groot voordeel om het zo optimaal mogelijk af te stemmen op jouw situatie.
  • Het reservoir zelf is opgehangen in rubbers zodat het geluidsniveau ten opzichte van andere merken wel zo'n 5 decibel minder is.
  • TECE inbouwreservoirs kunnen worden uitgevoerd met een blokjeshouder om een lekkere geur na de boodschap te verspreiden.
  • Qua installatie kunnen we je als laatste melden dat de poten in hoogte verstelbaar zijn en er wandsteunen zijn bijgeleverd om je inbou
Meld je aan